Airtox

Airtox® - Tulevaisuuden turvakengät - huippulaatua arvostavalle!

AIRTOX®-turvakengät tarjoavat ehdotonta mukavuutta ja näkymätöntä keveyttä ammattimarkkinoille. AIRTOX®-kenkien tanskalainen valmistaja ei tee kompromisseja kengän laadun ja turvallisuusominaisuuksien suhteen. Turvakengissä on varvassuojat, erittäin vahva mutta kevyt WHITELAYER® tunkeutumisenesto, poikkeuksellinen liukastumiskestävyys, iskua ja kosteutta absorboivat ja viilentävät pohjalliset, sekä vedenpitävät ja hengittävät päälliset.

WHITELAYER® - Kevein TUNKEUTUMISENESTO ikinä!


Tämä terästä vahvempi, mutta samalla erittäin joustava ja kevyt materiaali korvaa onnistuneesti perinteisenä tunkeutumisenestona käytetyn metallin. Turvakenkien integroitu WHITELAYER® -turvakerros painaa vain 32 grammaa ja on siten 55 % kevyempi kuin tavalliset tunkeutumisenestokerrokset. Lisäbonuksena tämä materiaali on myös hengittävä ja hikeä imevä.

COOL&ME® - Täydellinen KOSTEUDEN HALLINTACOOL & ME® on erittäin edistyksellinen jäähdytysjärjestelmä. Järjestelmä on suunniteltu parantamaan ilmankiertoa pohjallisessa ja säätelemään lämpötilaa ja mukavuutta. Ainutlaatuisen kuusikulmaisen mikrokanavarakenteen ansiosta hikipisarat siirtyvät jatkuvasti pois jalkoista, höyrystyvät ja pitävät jalat kuivina. Samaan aikaan raitis ilma pääsee helposti pohjallisen läpi. COOL & ME® estää jalkojen lämpenemistä ja hikoilua, mikä lisää mukavuutta kenkiä käyttäessä.

AQUACELL® - Ammattimainen VEDENKESTÄVÄ kalvo


AQUA-CELL® on ainutlaatuinen kaksikomponenttinen kalvo, joka tekee AIRTOX-turvakengistä 100 % vedenpitävät. Se toimii täydellisesti jopa äärimmäisissä sääolosuhteissa ja tarjoaa suojan sateelta ja märiltä työoloilta. AQUA-CELL®-kalvo on myös hengittävä. AQUA-CELL® pitää jalat kuivina ja raikkaina koko päivän.

POWERBREEZE® - HENGITTÄVYYS, jota olet odottanut


PowerBreeze® on korkean teknologian hengittävä kangas, jota käytetään monissa AIRTOX®-tuotteissa. Toisin kuin COOL & ME® -järjestelmässä, kengän yläosassa on PowerBreeze®, joka mahdollistaa jatkuvan ilmavirran. Tämä mikrokangas auttaa hallitsemaan hikoilua ja säilyttämään kuivan tunteen kenkiä käyttäessäsi. PowerBreeze® tarjoaa erinomaisen hengittävyyden, jolloin saat todellisen raikkauden tunteen joka kerta, kun käytät AIRTOX® -kenkiä.

MCLaren

Monilla ominaisuuksilla ladattu kevyt ja erittäin laadukas turvakenkä. Mallissa on Airtoxin ikoninen Whitelayer® naulaanastumissuoja. MCLaren mallin kengät tuntuvat ja näyttävät ensiluokkaiselta. Kenkä tarjoaa erittäin korkeatasoisen mukavuuden. Malli on liukastumaton ja lämmönkestävä jopa 300 °C. Yläosa on valmistettu korkealaatuisesta AAA + nupukkinahasta.

TRANSAM


Kengän pintamateriaali on mikrokuitua, joka tekee kengistä kevyet ja hengittävät, mutta samalla vettä hylkivät. Kengän leveä, sporttinen lesti tekee siitä erittäin hyvin jalkaan istuvan. Whitelayer® yhdistettynä AIRTOX AIR-system 3.0 kanssa tekee turvakengästä erittäin joustavan, tasolla jota on totuttu näkemään vain hyvissä tennareissa. Kengässä on helppokäyttöinen Uturn® pikanauhoitus.

G-FORCE


Malli, joka täyttää vaativankin ammattilaisen tarpeet. Kenkä on tehty hengittävästä nubuk-nahasta yhdessä PowerBreeze® teknologisen kankaan kanssa. Whitelayer® yhdistettynä AIRTOX AIR-system 3.0 kanssa tekee turvakengästä erittäin joustavan ja mukavan.

FORMULA


Airtox® turvaominaisuuksilla ladattu kevyt ja erittäin hengittävä turvakenkä. Suositellaan käytettäväksi tilanteissa, jotka eivät vaadi vedenpitävyyttä.

STINGRAY


SR55-turvakengässä on AIRTOX air-system 3.0 välipohja, joka on joustava ja mukava käytössä. Kengän pinta on Cordura®-tekstiilimateriaalista, joka hengittää ja antaa ilman kiertää kengässä. Yhdessä AIRTOX PowerBreeze® -tekniikan kanssa SR55 pysyy raikkaana koko päivän.

XR2 SNEAKERS


XR2 tennarit ovat suunniteltu ennen kaikkea mukaviksi. Osana Airtox jalkineita ne tarjoavat saman korkean laadun ja huippuominaisuudet kuin muukin mallisto pois lukien turva ominaisuudet

AIRTOX POHJALLISET


Ensiluokkaisilla pohjallisilla voit lisätä kengän mukavuutta ja ominaisuuksia. Pohjalliset soveltuvat erityyyppisiin kenkiin, myös muihin kuin turvakenkiin.

Suodata / Järjestä