Illamående

SEA-BAND RANNEKKEET PAHOINVOINNIN ESTOON

Sea-Band rannekkeiden vaikutus perustuu ranteessa sijaitsevan P6-akupisteen painantaan, joka ehkäisee pahoinvoinnin tunnetta.1 Sea-Band rannekkeet laitetaan kumpaankin ranteeseen kahden sormen leveyden päähän ranteen ja kämmenen taitekohdasta. Muovisen akupainantanapin tulee olla ranteen kahden keskimmäisen jänteen välissä ja osoittaa rannetta kohden. Sea-Band rannekkeet ovat joustavat ja mukavat käyttää. Akupainantanappi ei satu eikä tee ihoon vauriota.


Lue lisää!

Matkapahoinvointi

Matkapahoinvointi johtuu sisäkorvan aistimasta heiluvasta liikkeestä, joka ei vastaa silmien antamaa tietoa ympäristöstä. Matkapahoinvointi voi esiintyä muun muassa vatsavaivoina, pahoinvointina ja oksenteluna. Matkapahoinvoinnin ensioireita voivat olla kalpeus, kylmänhikisyys ja syljeneritys. Myös hiljaisuus, päänsärky ja uneliaisuus saattavat olla merkki alkavasta pahoinvoinnista. 


Matkapahoinvointi on yleistä ja sen on todettu olevan osittain perinnöllistä. Kaikista ikäryhmistä 2-15 -vuotiaat sairastavat matkapahoinvointia herkimmin.

Liittyykö pahoinvointisi pitkiin automatkoihin, keinuviin laivareissuihin tai pomppuisiin lentoihin, varaudu matkaan Sea-Band rannekkeiden kanssa.

Raskauspahoinvointi

Tarkkaa syytä raskauspahoinvoinnille ei ole pystytty todistamaan, mutta mahdollisiksi syiksi on esitetty B6-vitamiinin puutetta, vatsan toimintaa, nesteiden ja elektrolyyttien epätasapainoa sekä psykologisia ja geneettisiä tekijöitä.


Ranteen P6 -akupisteen painannan on todettu useissa tutkimuksissa helpottavan raskauspahoinvointia. On hyvä huomioida, että pahoinvointilääkkeitä ei ole suositeltavaa käyttää raskausaikana. Sea-Band tarjoaa tehokasta apua pahoinvointiin ilman lääkkeitä.

Suodata / Järjestä