Smartebehandling

Teksti kengistä, joka on hyvä hakukoneoptimointiin, teksti kengistä, joka on hyvä hakukoneoptimointiin, teksti kengistä, joka on hyvä hakukoneoptimointiin, teksti kengistä, joka on hyvä hakukoneoptimointiin. 

Suodata / Järjestä
Väri
Vit
blå
Koko
(Ei mitään)
S
M
L
XL
Järjestä
Järjestä
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först

STABILIC AKUPAINANTAPOHJALLISET

Stablic-pohjalliset ovat moderni tapa käyttää perinteistä akupainantahoitomuotoa helposti kotona. Pakkaus sisältää ohjeet ja hoitorastereiden asetuskartan yleisimpiin selän, niskan, hartiaseudun, sekä päänsäryn refleksiopisteisiin.


Kaikilla ruumiinosilla on jalkapohjassa tarkat heijastealueet, joiden akupainanta rentouttaa ja lievittää kiputiloja. Pohjallisten avulla voi saada helpotusta esimerkiksi selkäongelmiin, migreeniin sekä erilaisiin lihasten kiputiloihin. Käyttö on hyvä aloittaa omaa kehoa tunnustellen ja eri akupainelukohtia kokeillen.


LUE LISÄÄ!

Reflektiopisteet

Jokaisella ihmiskehon osalla on tarkka reflektiopisteensä jalkapohjassa. Tietynlaisen reflektiopisteeseen suunnatun painantatekniikan avulla kehossa tapahtuu bio-fysikaalisia muutoksia. Tämä lievittää kipua rentouttamalla lihaksia, lisäämällä verenkiertoa reflektiopistettä vastaavassa kehon osassa, poistamalla kuona-aineita, sekä lisäämällä endorfiinien tuotantoa.


Stabilic akupainantapohjalliset on Suomessa kehitetty ja patentoitu itsehoitomenetelmä kehon kipujen lieventämiseen. Akupainantapohjalliset mahdollistavat jalkapohjassa sijaitsevien reflektiopisteiden painannan istuessa ja kävellessä.


Stabilic akupainantapohjallisissa on siirrettävät hoitorasterit, jotka sijoitetaan pohjalliseen reflektiopisteitä vastaavaan kohtaan. Stabilic akupainantapohjalliset asetetaan kumpaankin jalkineeseen. Siirrettävän hoitorasterin täytyy olla asetettuna pohjalliseen osoittaen ylös kohti jalkapohjaa kipua vastaavassa reflektiopisteessä.