MITEN KOMPRESSIOSUKAT TOIMIVAT?


Kompressiosukkien tarkoitus on napakoina ja joustavina olla liikuntasuoritusta tukevia. Kompressiosukat luovat ulkopuolisen paineen kudokseen ja tukevat kudosta samalla tehostaen laskimopaluuta. Tämä nopeuttaa myös palautumista liikuntasuorituksesta. Liikkumisesta tulee miellyttävämpää ja kevyemmän tuntuista.


Kompressiosukissa myös hoidollisia ominaisuuksia

Sukkien kohdennettua kompressiota voidaan käyttää myös hoidollisesti. Thermoskin FXT -kompressiosukka on helppokäyttöinen hoitokeino plantaarifaskiitin eli kantaluupiikin oireisiin sekä jalan holvikaaren ja kantapään kiputiloihin. Kompressiosukka on kehitetty tukemaan olemassa olevia hoitomuotoja ja helpottamaan oireita myös päiväsaikaan.


Sukassa kohdennettu kompressio jalkaterään

Thermoskin FXT kompressiosukka on anatomisesti suunniteltu niin, että kompressio kohdistuu erityisesti jalkaterän valikoiduille alueille. Sukan keskivahva kompressio jalkaterän ympärillä tukee ja kohottaa jalkapöydän rakenteita. Kompressio kantapään alta vähentää rasitusta jalkapohjan kudoskalvon kiinnityskohdassa. Myös akillesjännettä tukee napakka kohdennettu kompressio. Toisin sanoen kompressiosukka nostaa jalkaterän pehmytkudosta ylöspäin ja helpottaa kipua ja painetta jalassa. Pehmytkudoksen nostaminen myös hellittää tulehdusta kantakalvossa.


Thermoskin FXT kompressiosukat käyvät koko päivän käyttöön

Thermoskin FXT kompressiosukka sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja kolme erilaista mallia tarjoavat vaihtoehdon niin reippaaseen liikkumiseen kuin siistiin työpukeutumiseenkin. Sporttinen valkoinen malli sopii käytettäväksi urheillessa ja musta nilkkapituinen malli on siisti vaihtoehto käytettäväksi esimerkiksi puvun kanssa.


Kompressiosukkien kosteutta poistava ja hengittävä materiaali sekä kantapään ja varpaiden alueen antibakteeriset hopeakuidut varmistavat sukkien käyttömukavuutta. Thermoskin kompressiosukka on erittäin helppokäyttöinen verrattuna esimerkiksi perinteisempään kinesioteippaushoitoon, sillä sukan saa kätevästi pois esimerkiksi uinnin tai suihkun ajaksi ja sen voi pestä tavallisen konepyykin joukossa.

Thermoskin FXT

Thermoskin

FXT kompressiosukat


kolme eri mallia

Osta

Thermoskin FXT polveen ulottuva kompressiosukka

Thermoskin FXT polvisukassa kompressiota on kohdennettu jalkaterän lisäksi myös pohkeen ja akillesjänteen alueelle. Sukka soveltuu kantaluupiikin hoidon lisäksi akillestendiniitin eli akillesjännekivun hoitoon. Polvimittainen kompressiosukan asteittainen keskivahva kompressio nilkasta pohkeeseen edistää jalkojen verenkiertoa ja tukee kudoksia.


Sukka soveltuu erinomaisesti liikuntaan ja urheiluun ja nopeuttamaan palautumista suorituksen jälkeen. Polvisukat ovat myös hyödylliset, jos kärsit penikkataudista, suonikohjuista tai muuten turvonneista ja väsyneistä jaloista. Polvimittaiset kompressiosukat soveltuvat myös erinomaisesti matkustamiseen, lentosukaksi tai muuten koko päivän kestävää seisomista tai istumista varten.

Thermoskin FXT –kompressiosukka

  • Kantaluupiikin hoitoon tarkoitettu kompressiosukka
  • Sopii päivittäiseen käyttöön
  • Kätevä, huomaamaton hoitokeino, sukkaa voi käyttää normaalien sukkien tavoin
  • Parhaat hoitotulokset saadaan kun Thermoskin FXT -kompressiosukkaa käytetään yhdessä - muiden hoitomuotojen kanssa esim: Thermoskin FXT yölasta
  • Polvipituinen sukka sopii erinomaisesti myös lentosukkana käytettäväksi